Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Eurobank:έκτακτη Γ.Σ. για τη μετατροπή του αναβαλλόμενου φόρου σε φορολογική απαίτηση

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί το διοικητικό συμβούλιο της Eurobank τους μετόχους της στις 7 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή, προκειμένου να συζητηθεί η ένταξη της τράπεζας σε ειδικό πλαίσιο διατάξεων για την μετατροπή αναβαλλόμενων φορολογικών απαιτήσεων επί προσωρινών διαφορών σε οριστικές και εκκαθαρισμένες απαιτήσεις έναντι του Ελληνικού Δημοσίου.


Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι μέτοχοι καλούνται για τη συζήτηση και τη λήψη αποφάσεων επί του ακόλουθου θέματος της ημερήσιας διάταξης:

Ένταξη της Τράπεζας σε ειδικό πλαίσιο διατάξεων για την μετατροπή αναβαλλόμενων φορολογικών απαιτήσεων επί προσωρινών διαφορών σε οριστικές και εκκαθαρισμένες απαιτήσεις έναντι του Ελληνικού Δημοσίου. Σχηματισμός ειδικού αποθεματικού και δωρεάν έκδοση παραστατικών τίτλων δικαιωμάτων κτήσεως κοινών μετοχών (δικαιωμάτων μετατροπής) υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την εφαρμογή των ανωτέρω αποφάσεων.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το νόμο απαρτία, η α΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση της Τράπεζας θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη.


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου