Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Όταν η αλητεία των Εξαρχείων και οι κλόουν της συγκυβέρνησης εγκαλούν τη λογική....

Τις τελευταίες μέρες,  μετά και το ξεσηκωμό του απλού κόσμου στη συγκέντρωση της Πέμπτης υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση,  μάθαμε ιδιαίτερα πολλά για την αλητεία της συγκυβέρνησης των ΣΑΝΕΛ που ήταν "υπέρ" του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αφού με την αφροσύνη τους, άφησαν να παρέλθουν 5 μήνες από την αναρρίχηση τους στην εξουσία τελείως άπρακτοι, εν μέσω ευφυολογημάτων και διαλέξεων προς τους ομολόγους του, Μπαρουφάκη, τα πήγαινε έλα του "σκληρού διαπραγματευτή" Τσίπρα στη Ρωσία με μόνιμη επωδό από την απέναντι πλευρά "τράβα να τα βρεις με τους Ευρωπαίους" αλλά και τα δισεκατομμύρια που κάθε τρεις και λίγο μας έφερνε σε "χαρτοσακούλες" ο Δραχμαζάνης.


Αφού με την ανικανότητα τους, κατάφεραν να γυρίσουν τη χώρα σε ύφεση ή εν τέλει σε μια ανύπαρκτη ανάπτυξη της τάξης του 0,1% σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ ή 0,5%  σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις εαρινές της προβλέψεις σε αντίθεση με μια ισχυρή ανάπτυξη που αναμενόταν το φθινόπωρο του 2014 για το τρέχον έτος της τάξης του 2,9%, δηλαδή σε απόλυτα νούμερα περίπου μια απώλεια της τάξης των 5 δις € για την Ελληνική οικονομία και τον Έλληνα πολίτη.

Αφού με την γελοιότητα τους, κατάφεραν να στερέψουν οποιοδήποτε χρηματικό διαθέσιμο, οποιονδήποτε φορέα με Π.Ν.Π. και να κατασπαταλήσουν ακόμη και χρήματα από κοινοτικά ταμεία όπως ενδεικτικά ο ΟΠΕΚΕΠΕ ή ο ΟΣΚ στερώντας τη στέγαση από χιλιάδες σχολικές αίθουσες.

Αφού με την ιδεοληψία τους, κατάφεραν να σταματήσουν οποιαδήποτε επένδυση αλλά και να τελματώσουν ακόμη και τα μεγάλα οδικά έργα τα οποία βρισκόταν σε εξέλιξη.

Αφού με την βλακεία τους, κατάφεραν να επαναφέρουν την ανεργία σε αυξητικούς ρυθμούς.

Αφού με την ηλιθιότητα τους, επέβαλλαν στάση πληρωμών στον ιδιωτικό τομέα.

Αφού με την ανοησία τους, κατάφεραν να οδηγήσουν τη χώρα από πρωτογενή πλεονάσματα σε νέα ελλείμματα

Αφού με την καφροσύνη τους, κατάφεραν να επιφέρουν την κατάρρευση των δημοσίων εσόδων ακόμη και εάν χάρισαν εκατομμύρια στους ολιγάρχες που πολεμούν, όπως ο Μπόμπολας και το NAMOS της Μυκόνου, χαρίζοντας πρόστιμα ακόμη και για εικονικές συνναλαγές, "μαχόμενοι" τη διαφθορά.

Σήμερα, μας εγκαλούν γιατί είμαστε υπέρ, ακόμη και αυτής της άθλιας συμφωνίας, που - μάλλον - θα υπογράψουν γιατί είμαστε υπέρ της Ευρώπης, υπέρ της Δημοκρατίας, υπέρ του Δυτικού πολιτισμού και δεν τους ακολουθούμε στα φασιστικά λαγούμια που εμβριθούν παράσιτα σαν αυτούς και ονειρεύονται ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Ο ανόητος Πετράκος μας είπε ότι εμείς πρέπει να πληρώσουμε τους φόρους γιατί θέλουμε την Ευρώπη σε ένα παραλήρημα του:

«Αφού οι «Μένουμε Ευρώπη» θέλουν να υπογραφεί συμφωνία με κάθε κόστος να κληθούν οι ίδιοι να το πληρώσουν. Καμία αύξηση λοιπόν στον ΦΠΑ, αντίθετα, κλιμακωτή αύξηση του φόρου πέραν των 200.000 ευρώ ατομικού εισοδήματος, που να ξεκινά απ” το 50% και να φτάνει μέχρι το 90%. Αντίστοιχη φορολόγηση και στα κέρδη των μεγάλων εταιριών, στα μερίσματα και στους τόκους.
Καμία μείωση των χαμηλών, μέχρι 1500 ευρώ συντάξεων και δραστική μείωση όλων των υψηλών ώστε να συμπιεστούν κοντά σε αυτό το όριο. Δραστική φορολόγηση των ακινήτων με υψηλή αξία και στις αστικές, μεσοαστικές περιοχές με παράλληλη μείωση του ΕΝΦΙΑ στις λαϊκές κατοικίες. Άμεση διερεύνηση και εκδίκαση των υποθέσεων μεγάλης φοροδιαφυγής και ταχεία είσπραξη των οφειλομένων ακόμα και με κατασχέσεις και προσωποκράτηση των οφειλετών».
Η Παλαβή της Βουλής μας είπε σε ένα δικό της ξέσπασμα από τα συνηθισμένα - ή μήπως πλέον η περίοδοι ηρεμίας του ταραγμένου μυαλού της πρέπει να αναφέρονται ως ξεσπάσματα λογικής - η οποία ερωτηθήσα εγκάλεσε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι παρακινεί κινητοποιήσεις και προβαίνει σε "θεσμικά" ατοπήματα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο σιτιζόμενος από τον προϋπολογισμό των Βρυξελλών "σοβαρός" Παπαδημούλης ο οποίος εγκάλεσε την Ευρωπαϊκή επιτροπή με tweet του στο οποίο αναφέρει σε tweet του:


Με άλλα λόγια η "φιλοευρωπαϊκή" συγκυβέρνηση των αθλίων θίγεται όταν υπαρχουν διαδηλώσεις υπέρ της Ευρώπης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ευρώ, αλλά τρέχει και συναγελάζεται με τους πυροβολημένους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ οι οποίοι απαιτούν ρήξη και έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο ορισμός της παράνοιας των ακροαριστερών και ακροδεξιών φασιστών του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου