Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Οι Αμερικανοί ανέβαλαν τη συνάντηση Καμμένου-Κάρτερ, αγωνιώδεις προσπάθειες για να γίνει

Άλλη μια τεράστια "επιτυχία" του συρφετού που παριστάνει την κυβέρνηση. Όπως πληροφορούμαστε από το mignatiou.com,  οι Αμερικάνοι ανέβαλλαν την προγραμματισμένη, για την Πέμπτη, συνάντηση του Καμμένου με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας, Άστον Κάρτερ, που θα γινόταν στο Πεντάγωνο, αποδεικνύοντας την παγκόσμια απομόνωση στην οποία έχει οδηγήσει η κυβέρνηση «πρώτη φορά αριστερά» την χώρα.

Οι Αμερικανοί ενημέρωσαν την ελληνική Πρεσβεία ότι ακυρώνεται. Αξιωματούχος με τον οποίο επικοινωνήσαμε δήλωσε ότι «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συνάντηση στο πρόγραμμα του υπουργού”. Ελληνική πηγή δήλωσε ότι “συνεχίζουμε τις προσπάθειες, ελπίζουμε ότι θα γίνει».

Αγωνιώδεις προσπάθειες καταβάλλει η ελληνική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον για να πείσει την αμερικανική πλευρά να μην ακυρώσει οριστικά τη συνάντηση.

Ουδείς γνωρίζει τους λόγους της αμερικανικής αντίδρασης, ούτε εάν θα επιμείνουν στη μη πραγματοποίηση της συνάντησης. Ενα από τα βασικά θέματα που ενοχλεί τους Αμερικανούς είναι η εσωτερική τρομοκρατία, αλλά φαίνεται ότι προέκυψαν και άλλα ζητήματα, που δεν δημοσιοποιήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου