Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού VS ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού.....στο λιμάνι....αυτά δεν γίνονται....

Για άλλη μια φορά το θέατρο του παραλόγου παίχτηκε από τον θίασο που παριστάνει την κυβέρνηση.  Στο Πέραμα, αυτή τη φορά, είχαμε τη διαμάχη μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού και ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται στο Δημαρχείο Περάματος, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Ο.Λ.Π. συμμετέχουν και βγάζουν λογύδρια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Σταματάκη η οποία τάχθηκε ενάντια στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, ενώ τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του λμανιού  δήλωσαν ότι στηρίζουν οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα και Νίνα Κασιμάτη.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο το παρόν έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γαβρίλης (ΣΥΡΙΖΑ) η βουλευτής Ραχήλ Μακρή (ΣΥΡΙΖΑ) και φυσικά ο Αγιατολάχ Δραχμαζανί, με λίγα λόγια ένας κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης που σχεδιάζει την αποκρατικοποίηση είναι ενάντια στους σχδιασμούς της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει.
Με λίγα λόγια ένας κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης και 4 βουλευτές του κόμματος που στηρίζει αυτή την κυβέρνηση, είναι ενάντια και διαφωνούν με τους στρατηγικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης της οποίας είτε είναι μέλη είτε υποστηρίζουν.

Μάλιστα ο Λαφαζάνης δήλωσε:

««Είμαστε σαφείς στην κατεύθυνση μας. Είμαστε συνεπείς στις προγραμματικές μας εξαγγελίες και στις λαϊκές δεσμεύσεις για το λιμάνι του Πειραιά. Θέλουμε να αναδείξουμε το λιμάνι ως δημόσιο, αναπτυξιακό και κοινωνικό. Ως ένα λιμάνι το οποίο θα υπηρετεί τον ελληνικό λαό, την ανάπτυξη και την προοπτική. Αυτή τη δέσμευση έχουμε. Αυτή τη δέσμευση εμείς ακολουθούμε και υπηρετούμε και για αυτό είμαστε εδώ. Αυτή την ώρα στο κέντρο των προσπαθειών μας βρίσκεται μια μεγάλη προσπάθεια να αναζωογονήσουμε τη ναυπηγοεπισκευαστική δραστηριότητα»

Που ακριβώς και ποιοι είστε σαφείς Λαφαζάνη; θα μας πεις επιτέλους;  ο ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού ή ο ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού έχει αυτά τα εχέγγυα;
 
Ο θίασος πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο γραφικότητας και γελοιότητας, καθιστάμενος καθημερινά ολοένα και πιο επικίνδυνος για το μέλλον αυτής της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου